缓存自动更新失败,请访问后台手动更新 iphone5被人抢了还被打,陈嘉琪这个贱人~~~~_顺德人BBS

顺德人BBS

iphone5被人抢了还被打,陈嘉琪这个贱人~~~~

管理员

事情发生于2月5号晚上 陈嘉琪这个贱人打电话给我,说叫我去番禺玩,我开始人在西(海,打算不去的,然后拒绝了,再过一分钟,距细佬就打电话比我,话系番禺过来搭我,见距地甘热情我又唔好意思推搪,话晒都系番禺过来接我,去到南沙区鱼窝头村之后,一共有7个人,我一个,陈嘉琪、距细佬陈伟鸿、陈嘉琪条仔,距细佬条女,仲有一个陈嘉琪朋友,碧江的叉姐,仲有一个戴眼镜短头发的女人做卖k粉同白粉的,去到之后距地轮流同我玩色盅,目的系想灌醉我,色盅玩完之后又个个同我干杯,当时饮左几多已经不记得了,我就晕到训系沙发上面,戴眼镜个女人就过来一直拍我个袋,叫我起身饮啤酒,我手机当时就放系个袋度,我起身后发现手机唔系个袋度,我就问距系米罗左我部手机,我过去摸距个袋发现无,跟住叉姐就拿住我部手机,距话比翻我,岩先系地下执的,当时戴眼镜个女人就嬲,距话点都唔顺我甘屈距,然后又一直灌我饮,当时我饮到呕了,距先话算数唔追究,跟住我地就走,我搭距细佬陈伟鸿的车,戴眼镜个女人坐我后面,一直抬起我个头吹风,然后左手一直摸入去我个裤袋,但系我只手一直插系入面,我当时感觉到,然后距罗唔到,我地去到鱼窝头派出所隔离的公园,我就坐系度,跟住戴眼镜个女人又提起件事,话我屈距,距就打电话叫左人出来,话我打距,人地出来之后打左我一身,当时我训系地上,个女人就捉住我两只手,跪系我身上面,然后伸手去我裤袋拿左我手机,跟住距话米以为你有两个臭钱就甘串,够胆屈我,大家第一次出来玩就屈我,以后叫我点捞阿,系度捞甘耐未试过比人屈,跟住就话今次算,就走左,当时我同陈嘉琪同埋距细佬讲话个女人拿左我部手机,距地话甘都无办法架,我地都唔敢惹距,都系跟距稳食的,跟住我话报警,距地话报警有乜用阿,都无证据,我当时好晕,距细佬就搭左我去附近开个房训教,个阵系凌晨两点,我训醒就6点,醒左之后就问人借电话打比陈嘉琪,叫距比个女人号码我,距话同距唔熟,无距号码,跟住我叫距比距细佬号码我,距话我米甘烦啦,就挂左我线,因为我知道距细佬识阿个女人,个女人仲系距细佬叫出来的,跟住我走去报警,阿sir居然叫我霖清楚,自己去稳距地还是立案,我都无语了,我点稳距地,我人生路不熟,电话又无,距地住边又唔知,因为陈嘉琪系北滘住的,我系北滘人来的,系北滘识距几年,距老豆系鱼窝头人,老母系北滘人,所以经常去番禺玩的,我话我自己点稳距地阿?唔通又想比打一身阿,我就话立案,阿sir话破案唔系一时三刻的事,系以年计算的,我录完口供之后问啊sir,公园有无监控,距话有一个,甘我听到都安乐d,仲问我地去过边度,我话去过发廊洗头再去饮奶茶,跟住就去酒吧咯,之后我搭摩托车洗左差唔多100文就翻到西(海了,我再打电话比陈嘉琪,我再问距甘点算,距话我烦,跟住又挂左我线,我霖左甘耐,我知道系个圈套来的,因为陈嘉琪这个人识距几年从来未工作过,距以前系点我就唔想讲了。

3万

论坛元老

QQ
不错不错

1万

3万

论坛元老

QQ
!!!!!!!!!!!

1万

3万

论坛元老

QQ
路过,不回帖不礼貌。

1万

3万

论坛元老

QQ
`````````````````

1万

3万

论坛元老

QQ
支持一下。。。

1万

3万

论坛元老

QQ
楼主是超人

1万

3万

论坛元老

QQ
既来之则回之,那就回复支持楼主吧!

1万

3万

论坛元老

QQ
支持楼主

1万

3万

论坛元老

QQ
看个内容而已